Victor Ciorbea s-a săturat să nu mai fie luat în serios! În urmă cu câteva zile, Avocatul Poporului a transmis o somaţie oficială mai multor ziare tip tabloid, insistând să nu mai fie poreclit "Sexy Avocatul" pentru că acest lucru i-a afectat reputaţia profesională.

ciorbea_frumos_2.jpg
"Am fost judecător, profesor, primar, prim-ministru, acum sunt omul de bază al celui mai puternic partid din România! Am în spate ani întregi de muncă, dar fiţuicilor de scandal le pasă doar ce cuceriri amoroase a mai făcut 'Sexy Avocatul'. Uneori îmi doresc să nu mă fi născut atât de chipeş", se plânge Ciorbea.

"Da, mă îngrijesc. Da, am apărut în câteva reviste. Da, am câştigat câteva concursuri de frumuseţe, dar chiar pe nimeni nu interesează omul din spatele 'Sexy Avocatului'?", a adăugat Sexy Avocatul, flexându-şi ritmic pectoralii lucioşi.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 05.02.2019 14:18 Monden

National Cinematografic