Circo Acquatico Bellucci intervine în scandalul USR-PLUS: „Băi, ne facem toți de rușine!”

Frământările din sânul noii clase politice românești par a nu se mai opri. Recent aliații din noul val politic, USR și PLUS au ajuns la cuțite, certurile interne ajungând atât de frecvente încât chiar și jucătorii mari de pe piață au început să dea semne de îngrijorare.

Într-o scrisoare deschisă remisă întregii mass-media, Circo Aquatico Bellucci își arată îngrijorarea față de coborârea standardului discursului public și a nivelului de circ în public. „Scopul nostru este să facem un circ simpatic, amuzant, care să stârnească emoție în inimile publicului spectator, nu unul care să stârnească sentimente de jenă sau de milă. Ce se întâmplă acum la USR-PLUS este sub toate standardele minime de igienă morală și clownerie impuse de Federația Europeană de Circ”, se arată în scrisoarea semnată de contele Luigi Fraticelli, magician și președinte al Circului Aquatico Belluci.

Cele două partide vor trebui să-și trimită reprezentanți la Curtea Internațională de Circărie de la Las Vegas pentru a se stabili dacă vor fi sau nu excluse din organizația internațională de profil. „Dacă simt că nu pot face doar niște giumbușlucuri basic, ok, nicio problemă, ușa este deschisă și în partea cealalată”, a declarat o sursă din mediu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 decembrie 2019 13:12
Citește mai mult despre: barna

Alte articole

Vezi mai mult