În plină criză, Circul vine în salvarea bucureştenilor! În condiţiile în care foarte puţine farmacii mai au măşti pe stoc, sute de angajaţi de la Globus vor împărţi astăzi, la metrou şi în autobuzele STB, peste 10.000 de nasuri de clovn.

nasurideclovn.jpg

"Câtă vreme nu respiri pe gură, nasul de clovn te protejează la fel de bine ca orice mască. Ah, şi câtă vreme nu strănuţi, pentru că atunci rişti să proiectezi nasul drept în faţa unui alt călător", explică Bozo, coordonatorul acţiunii.

"Riscul de a primi o plăcintă în faţă există în continuare, dar e categoric depăşit de beneficiile nasului de clovn. Acesta blochează 95% dintre particulele nocive, inclusiv cele care transmit coronavirusul", adaugă clovnul.

Potrivit reprezentanţilor Circului, un studiu realizat în Japonia pe 4000 de clovni şi non-clovni arată că, în medie, clovnii trăiesc cu 3 ani mai mult, poartă cu 40 de numere mai mult la pantof şi fac de două ori mai multe giumbuşlucuri decât persoanele care nu au purtat niciodată nas roşu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Thursday, 12.03.2020 13:30 Monden

National Cinematografic