Ciucaș ridică ștacheta și lansează Cerbursuc, berea cu suc de la cerb, urs și bursuc

Încă o victorie pentru produsele autentic românești. Cerbursuc, un suc amestecat cu bere, lansat de Ciucaș, este susținut de 3 animale maiestuoase ale României: cerbul, ursul și bursucul, combinate în laboratorul genetic de branduri românești.

Surse din interiorul fabricii de Cerbursuc spun că bursucii storc lămâi, că urșii pedalează la mașina de îmbuteliat, iar marmota lipește etichetele pe fiecare sticlă, că cerbul e directorul fabrcii, dar și că elefantul Manole turtește dozele returnate, deci cineva din vreo agenție se poate să fi primit un brief mai complex.

Nimeni nu știe ce gust ar putea avea Cerbursucul, dar probabil seamănă mult cu beresucul de la pisicâine, dar probabil are un miros mai de pădure și posibil chiar fructe de pădure. Din păcate în reclama la Cerbursuc se vede disperarea din ochii animalului monstruos care promovează produsul, bursuc-ursul cu coarne de cerb. Acesta are lacrimi în ochi și pe masă ține la îndemână un pistol, cu care probabil urmează să-și zboare coarnele.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
20 august 2020 16:48
Citește mai mult despre: bursuc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult