Clasic! Un român a câştigat o excursie împreună cu curierul lui, dar curierul a întârziat la aeroport

Curierul, tot curier! Decebal Popescu, un tânăr de 29 de ani din Capitală, a câştigat recent o vacanţă pe care a decis s-o împartă cu Vlăduţ M., băiatul de la firma de curierat care îi livrează de obicei coletele. Inevitabil, a ajuns la destinaţie singur, pentru că prietenul său curier a întârziat mai bine de 4 ore la aeroport, a făcut check-in-ul la poarta greşită şi apoi a declarat că n-a găsit avionul acasă.

“Trebuia să mă aştept!”, se gândeşte Decebal în timp ce îşi desface o bere rece singur, la aer curat, într-un peisaj de vis. “Altfel, e un băiat de treabă, să ştiţi. O să-l invit şi în următoarea excursie, dar îî spun că avionul pleacă cu vreo cinci ore mai devreme, îi desenez pe hartă unde e Otopeniul şi, în ultimă instanţă, mă duc eu să-l culeg… Nu vreau să ne strice prietenia o scăpare de-asta.”

“Există şi curieri care nu întârzie, nici măcar când merg cu tine în concediu”, a declarat un reprezentant FAN Courier. „Dacă şi curierul tău e la fel de simpatic, fă-ţi un selfie cu el şi participă la concursul Curierul meu e Cool. Nu se ştie de unde sare o excursie!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

3 mai 2018 10:05

Alte articole

Vezi mai mult