Cleopatra Stratan, abuzată muzical de tatăl ei

Fetița-minune a muzicii românești a mărturisit că a fost supusă în mod repetat la abuzuri muzicale de către tatăl ei, Pavel Stratan. Cleopatra nu poate să compună o melodie singură, că tatăl ei intervine peste ea și o obligă să înregistreze niște materiale muzicale obscure, compuse de el. Toate aceste abuzuri muzicale sunt înregistrate și vândute pe Internet amatorilor de materiale muzicale cu copii.

În ciuda celebrității sale, Cleopatra Stratan trăiește de fapt un coșmar muzical ce durează de la vârsta de trei ani: „Sincer vă spun, când îl văd că pune mâna pe chitară îmi vine să o iau la fugă. De multe ori vine noaptea în camera mea, mă trezește din somn și mă obligă să fredonez cu el niște piese proaste rău, de-mi vine să vomit. Până acum am acceptat, de rușinea lui, dar nu mai suport. Nu vreau să ajung ca Inna!”

Abuzurile suferite de Cleopatra Stratan amintesc de cazul lui Michael Jackson, care era terorizat de tatăl său negru. Acum însă, Cleopatra a luat atitudine pentru a-l proteja pe frățiorul ei, Cezar, care încă nu știe ce-l așteaptă. „Tata deja a început să-l ia și pe el la înregistrări, îl duce prin studiouri… Mi se rupe inima când îl văd! Eu, de bine de rău, am deja 11 ani, mă duc la o școală… Ce să zic, mi-am cam trăit traiul, dar copilul ăsta merită o viață mai bună”, a mai spus cu lacrimi în ochi artista.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 septembrie 2011 15:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult