Cleopatra Stratan şi-a dezvăluit secretul tinereţii

Cu toate că anul acesta urmează să facă 10 ani, Cleopatra Stratan continuă să uimească cu tinereţea pe care o afişează. Recent, ea a surprins pe toată lumea, după ce a dezvăluit că secretul tinereţii pe care o afişează nu are absolut nici o legătură cu vreun tratament sau produs cosmetic. „Tinereţea mea este dată de vârsta pe care o am” e declaraţia surprinzătoare a Cleopatrei.

Dacă mulţi s-au declarat uluiţi de dezvăluirea Cleopatrei, sunt şi persoane care pun la îndoială sinceritatea artistei. „Recunosc, n-am văzut-i niciodată în realitate, ci doar în poze, dar impresia mea este că acestea sunt prelucrate în Photoshop. Nu cred în naturaleţea ei. Ori face tratamente cosmetice, ori se prelucrează în Photoshop. Toată lumea o face. Nu văd de ce ea ar fi altfel”, e verdictul unui cunoscut stilist autohton.

„Ar fi interesant de aflat vârsta din buletin a Cleopatrei dar, din câte am înţeles, abia peste 4 ani va avea buletin. Până atunci, prefer să mă abţin, nu vreau să vorbesc în necunoştinţă de cauză”, e părerea unui alt stilist, ceva mai moderat în afirmaţii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 iunie 2012 06:06

Alte articole

Vezi mai mult