Clipe de groază! Un Boeing 737 a oprit pe avarii la un butic din Berceni ca să-şi ia pilotul ţigări

Oroare în cartierul Berceni! Potrivit mai multor martori oculari, Şoseaua Olteniţei a fost blocată în această dimineaţă de un Boeing 737, după ce pilotul a aterizat de urgenţă ca să-şi ia ţigări.

“Locuiesc chiar vizavi de non-stopul din staţia de autobuz”, mărturiseşte un cetăţean, încă în stare de şoc. “Mă pregăteam să plec la serviciu, când am auzit un vuiet infernal, scrâşnete, alarme de maşini, căţei lătrând… Când am scos capul pe geam, am rămas perplex: un ditamai avionul oprise în dreptul blocului, pusese avariile, iar domnul pilot tocmai cobora şi se îndrepta spre magazin.”

“A stat acolo un sfert de oră, cu avariile pornite, dar sincer, eu nu cred că avea vreo defecţiune. După ce şi-a luat ţigări, a decolat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Sute de şoferi îl înjurau ca la uşa cortului. Îi înţeleg, dar ce să-i faci unuia cu ditamai Boeingul? Nu sunt sigur, dar mi se pare că era şi înmatriculat în Bulgaria.”

În momentul aterizării, avionul ar fi dărâmat cu aripa 15 balcoane, un semafor şi câteva chioşcuri de presă, însă autorităţile spun că nu au ce să-i facă “bizonului” de la manşa aeronavei. “Momentan nu putem să ridicăm nici maşinile care staţionează ilegal, darămite vapoarele şi avioanele!”, a comentat un poliţist local.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 octombrie 2015 11:05
Citește mai mult despre: avarii avion berceni boeing butic cocalari pilot sofer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult