Clipul care a blocat internetul! Van Damme dansează Gangnam Style în şpagat pe melodia Happy

Internetul este aproape la pământ și abia mai funcționează după ce un user din statul american Ohio a urcat pe Youtube cel mai viral filmuleț al tuturor timpurilor. În doar 6 ore de la publicare, filmul a avut deja un miliard de vizualizări, moment în care site-ul Youtube a căzut.

Imaginile îl arată pe actorul Jean Claude Van Damme în timp ce face șpagatul pe două tiruri Volvo, dansând Gangnam Style în stilul PSY, pe melodia Happy a cântărețului american Pharell Williams. În urma difuzării videoclipului, internetul a devenit supra-solicitat, în numeroase zone ale planetei înregistrându-se căderi de rețea care au ținut zile întregi.

În România situația este de-a dreptul dramatică, internet funcțional existând doar într-o singură buclă, la intersecția Histo Botev cu Moșilor. Internauții români au încercat să protesteze pentru căderea internetului dar nu s-au putut conecta pentru a semna, cu toții, o petiție online care ar fi putut zgudui din temelii ISP-iștii și patronii români.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 martie 2014 11:03

Alte articole

Vezi mai mult