Clotilde a făcut praf Ferrari-ul încercând să-l parcheze în zona de mașini ridicate

Boacănă de peste 200.000 euro comisă de primărița Sectorului 1, Clotilde Armand. După ce a ridicat un Ferrari galben parcat pe o trecere de pietoni, Clotilde a vrut să facă pe grozava și să parcheze chiar ea bolidul de lux în zona de mașini ridicate de Poliția Locală.

Din păcate, Clotilde a încurcat pedalele sau ceva de genul acesta, pentru că după 3-4 minute de încercări splendida mașină era făcută praf. Surse din parcare spun că Clotilde ar fi băgat-o într-a șasea în loc de marșarier, până când cutia a luat foc.

Clotilde a încercat s-o parcheze și cu fața, și cu spatele, dar și lateral, pe ambele părți, reușind să distrugă nu doar Ferrari-ul, ci și gardul parcării, precum și alte 18 mașini parcate în incintă, iar din caroseria Ferrariului se vedea grundul, nu mai era vopsea pe ea.

”Am hârșit-o puțin la oglindă”, declară Clotilde, însă asiguratorii spun că mașina ar fi în daună totală. ”Nu-mi dau seama ce a făcut de a adus mașina în halul ăsta. Pare strivită cu un ciocan”. Paznicul parcării de mașini ridicate spune că a vrut s-o dirijeze pe doamna Clotilde, dar ea a refuzat, spunându-i: ”Nu mă umilești tu pe mine, exponent al masculinității agresive patriarhaliste!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 iunie 2022 18:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult