Clubul F.C. Bamboo vrea să micşoreze salariile jucătoarelor sale

Puternic afectat de criza financiară, F.C. Bamboo doreşte să micşoreze cu jumătate salariile jucătoarelor sale. Joshua Castellano, patronul clubului, a vorbit în exclusivitate pentru TimesNewRoman.ro: “Îmi este imposibil să mai ţin echipa asta de gagici. Sînt costuri enorme. Planeta se scufundă! Iau cîteva puştoaice de la junioare ca să nu retrogradez.”
Din surse sigure ştim că majoritatea jucătoarelor refuză micşorarea contractelor, preferînd să plece la alte cluburi sau să devină libere de contract.
Bianca: „Bote mi-a dat o hîrtie la mînă cum că nu mă are la mînă cu nimic şi prin care pot să mă transfer la orice echipă din străinătate. Oricum, în România, nu voi juca decît la Bamboo.”

Gina Pistol: „Am o vîrstă, vreau să mă gîndesc şi la viitorul meu. Impresarul are cîteva oferte de la arabi pe care s-ar putea să le onorez. Nu cred că este un pas înapoi în cariera mea.” După cum se ştie, puţine au fost jucătoarele care au plecat de la F.C. Bamboo în Vest, iar asta, în principal, din cauza mentalităţii.
Eva Kent: „Eu nu mi-am revenit încă după accidentarea la faţă pe care am suferit-o în sezonul trecut. Sper să mă pregătesc bine şi să îmi cîştig un loc în echipă, pentru că va fi un retur de foc. Abia apoi mă voi gîndi la un transfer în străinătate. Vreau să dau totul pentru acest club. De luat voi lua, la fel, tot ce mi se dă.”

Sexy Brăileanca, această Mihăiţă Pleşan: „Am venit cu sufletul la Bamboo, nu pentru bani, însă nu accept să mi se micşoreze contractul. Vreau siguranţă financiară pentru familia mea, oricare ar fi ea. De asemene, doresc să intru din nou în atenţia lui Mister Răzvan şi a soţiei sale.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 februarie 2010 10:23
Citește mai mult despre: Bamboo Bianca Bote Gina Pistol Mihaela Radulescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult