Cluburile din Mamaia, disperate de zgomotul de la biserica din staţiune: ”Ne acoperă complet!”

Tot mai mulți patroni de cluburi din Mamaia sunt disperați de biserica din stațiune, care folosește boxe extrem de puternice pentru a transmite slujbe sau cereri de bani, acoperind complet muzica din club. ”Eu înțeleg că biserica are mai mulți bani ca noi, dar ăsta nu e un motiv să ne sfideze ostentativ cu boxele lor pe care noi nu ni le permitem”, spune un patron de club.

Preoții spun însă că volumul la care se aude slujba este controlat direct din Dealul Patriarhiei, de Preafericitul Daniel personal. ”În cutia milei există niște senzori speciali, astfel încât Patriarhul să știe în orice moment câți bani s-au adunat. Și cu cât cutia milei este mai goală, cu atât sunetul este mai tare. Dacă vor să nu mai fie deranjați de slujbă, să cotizeze!”, sună recomandarea unuia dintre preoți.

Numai că nici preoții bisericii nu sunt inocenți când vine vorba de făcut zgomot deranjant. ”În fiecare noapte numără la microfon sumele de bani adunate peste zi, iar operațiunea asta poate dura și câteva ore”, se plânge un patron de club. ”Iar când termină mai și urlă în microfoane, cu boxela date la maxim, «Săracilor!», sau alți termeni similari, doar ca să ne jignească.”

Scris de Calin
31 iulie 2016 01:07
Citește mai mult despre: bani biserica mamaia

Alte articole

Vezi mai mult