Clujenii profită de vreme și organizează un nou Electric Castle: ”Va fi doar cu ploaie, fără muzică”

Cum ploile din ultimele zile le-au adus hipsterilor aminte de Electric Castle, organizatorii festivalului de lângă Cluj-Napoca au luat imediat decizia să mai țină o ediție anul acesta, exact în acest week-end. Doar că timpul fiind scurt, festivalul va suferi mici modificări.

”Va fi însă mai tare decât Electric Castle-ul de acum două luni”, promit organizatorii. ”De data asta spectatorii se vor putea bucura de ploaie și noroi fără să fie deranjați de sunetele de pe scenă. Asta pentru că pe scenă nu va mai pune nimeni muzică la laptop, ci vom avea o brigadă de pompieri care va uda spectatorii cu furtunul. Încercăm să aducem și niște tunuri cu noroi, deci atmosfera va fi cu siguranță spectaculoasă.”

Organizatorii chiar se gândesc ca ediția de anul viitor să fie tot doar cu ploaie, fără nici o formație. ”Dacă întrebi pe cineva ce își aduce aminte de la Electric Castle, nu-ți va spune numele unei formații sau al unui DJ, ci faptul că a plouat și a fost mult noroi. Dacă asta vor, asta le vom da anul viitor: ploaie și noroi”, promit organizatorii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 august 2015 11:08
Citește mai mult despre: cluj Electric Castle festival ploaie

Alte articole

Vezi mai mult