Clujul a dublat gărzile la graniță, de frică să nu revină șomerul Rareș Bogdan în oraș

Dat afară de la Realitatea TV, Rareș Bogdan stârnește fiori de spaimă la Cluj. De frică că Rareș Bogdan s-ar putea întoarce în Cluj, la granița orașului s-au dublat gărzile și au fost împărțite pliante cu chipul prezentatorului TV, totul în tentativa de a bloca accesul acestuia în urbe. S-a apelat inclusiv la băieții din Groapă pentru paza zidurilor orașului.

”În primul rând, el nu mai e clujean”, a explicat șeful gărzilor clujene. ”Cei care au plecat din Cluj la București și au stat acolo mai mult de 5 ani nu mai au ce căuta aici. Mai bine se întorc ungurii înapoi în Cluj decât să revină Rareș Bogdan. Sau odiosul ăla, Octavian Hoandră. Nici Boc nu trebuia să revină, dar fiind mic a intrat pe sub ziduri, nici nu l-am văzut.”

Ca o măsură suplimentară, plăcuțele de la intrarea în oraș au fost și scrise în maghiară, și schimbate din Cluj în Zalău, ca să-l deruteze pe Rareș Bogdan. În plus, s-au declanșat procedurile de alipire a Clujului la Ungaria, ca să existe o graniță suplimentară de trecut de către Rareș Bogdan în caz că va încerca să revină în Cluj.

Scris de Calin
22 noiembrie 2018 15:11
Citește mai mult despre: cluj Rareş Bogdan

Alte articole

Vezi mai mult