CNA a decis ca emisiunea lui Capatos să poată fi vizionată doar de persoanele cu IQ mai mic de 70

După nenumărate plângeri din partea telespectatorilor, care s-au ales cu scăderi masive de IQ după ce au urmărit emisiunea ”Un show păcătos” de la Antena 1, CNA a luat, în sfârșit, decizia așteptată de toată lumea. Astfel, emisiunea lui Dan Capatos va putea fi urmărită de acum încolo doar de persoanele cu IQ mai mic de 70.

”Și așa avem destui proști în România, chiar nu e cazul să formăm alții. Cei cu IQ-ul sub 70 sunt oricum pierduți pentru societate, așa că ei sunt audiența perfectă pentru emisiunea lui Capatos”, a explicat un membru CNA. ”Dacă ești deja prost când urmărești prima dată emisiunea «Un show păcătos», nu mai ai nimic de pierdut. Capatos va avea exact audiența pe care o merită.”

Oarecum surprinzător, Dan Capatos nu s-a arătat deloc deranjat de decizia CNA. ”N-am nici un motiv să contest decizia. Eu sunt fericit că nu au interzis emisiunea de tot, cum mă așteptam. Iar că la emisiunea mea se uită doar proștii, asta știam de ani de zile, asta cu IQ-ul sub 70 e doar o confirmare a ceva ce știam deja.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
1 iunie 2013 21:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult