CNA despre striptease-ul Oanei Zăvoranu la Capatos: Tot e bine, măcar nu şi-a arătat penisul

În ciuda reacţiilor vehemente ale publicului după show-ul de striptease al Oanei Zăvoranu în platoul emisiunii lui Dan Capatos, CNA a decis să nu sancţioneze postul Antena 1. Având în vedere persoana incriminată, susţin reprezentanţii Consiliului, telespectatorii ar trebui să fie mai degrabă recunoscători că aceasta s-a limitat la a-şi etala sânii şi nu a ales să-şi arate penisul la o oră de maximă audienţă.

“Nu e orice vedetă; e Oana Zăvoranu”, subliniază comunicatul CNA. “Chiar dacă publicul masculin a fost, cu siguranţă, indispus de apariţia sânilor acesteia la televizor, considerăm că a fost evitată cu succes o situaţie mult mai gravă. ‘Zăvo’ s-ar fi putut descheia la şliţ în orice moment, scoţând la iveală organul său genital masculin, despre care se zvoneşte că ar fi deosebit de urât, noduros, cu tatuaje, cercei şi bile. Am scăpat ieftin, şi noi, şi copiii noştri. Antena 1 merită un premiu, nu o amendă.”

Deoarece există încă pericolul ca actriţa să arate totul în schimbul unor like-uri pe Facebook, autorităţile rămân în alertă, rugându-i pe cetăţeni să schimbe postul la cel mai mic semn că apariţia unui penis respingător ar fi iminentă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 februarie 2013 18:02

Alte articole

Vezi mai mult