CNA îi interzice Monicăi Tatoiu să apară la mai mult de 5 posturi TV în acelaşi timp

Pentru a permite şi altor atotştiutori să îşi dea cu părerea asupra subiectelor zilei, Monica Tatoiu nu va avea dreptul să apară simultan la mai mult de 5 posturi TV, a anunţat CNA. Mai mult, ea poate fi în direct la doar 3 posturi dacă temele abordate ţin de domenii de specialitate precum astrofizica, biochimia sau rezistenţa materialelor.

„Trebuie să le dăm o şansă şi atotştiutorilor tineri, cu mai puţină experienţă decât doamna Tatoiu”, declară şeful CNA. „Chiar şi la OTV sau la un post local obscur, a devenit aproape imposibil să prinzi un loc într-o emisiune, indiferent că e despre politică, boli venerice sau şah. Noi presupunem că doamna Tatoiu are capacitatea incredibilă de a se înmulţi precum o amibă, prin diviziune celulară, de câte ori cere programul TV.”

“E un gest de fair-play să limităm prezenţa doamnei Tatoiu la TV, ca să putem măcar afla dacă alţi atotştiutori au păreri la fel de inepte”, a adăugat un expert. “Decizia va intra în vigoare în 2016, pentru că doamna Tatoiu e momentan în studioul câtorva emisiuni şi ar fi urât să n-o lăsăm să termine ce are de spus.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
15 noiembrie 2012 14:11

Alte articole

Vezi mai mult