După mass-media, ciocanul dreptăţii loveşte din plin lumea producătorilor auto! CNCD a anunţat azi, într-un comunicat oficial, că a amendat cu câte 70.000 de euro companiile Mercedes şi Suzuki după ce mai multe şoferiţe s-au plâns că au fost defăimate în trafic de autovehiculele din gama Vito, respectiv Baleno.

vito_baleno.jpg “Denumirile ‘Vito’ şi ‘Baleno’ sunt profund discriminatorii, ca toate comparaţiile cu animale de mare tonaj! Dumneavoastră, domnilor, cum v-aţi simţi dacă pe maşina din faţa Dvs. ar scrie ‘Renault Boule’ sau ‘Mitsubishi Să mă bei la o*ă’? După ce achită amenda, am convingerea că producătorii vor lua în considerare nişte nume mai puţin jignitoare pentru vehiculele lor”, a declarat Gerula Ferencz, comisar CNCD.

“Decizia a fost luată în unanimitate, ţinând cont de precedentul cu pavianul”, a confirmat un alt membru al Consiliului.

În contextul hotărârii CNCD, lansarea modelului Dacia Pitică Şomâldoacă Escroacă se amână pe termen nedefinit, transmit surse din cadrul grupului Renault.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 22.05.2018 10:00 Monden

National Cinematografic