Succesul primului magazin Victoria's Secret din România nu putea să rămână fără ecou! În această dimineaţă, chiar peste drum, un antreprenor român a lansat Vasile's Secret, primul magazin de izmene rupte în cur premium, destinate unui public cu pretenţii înalte.

vasilessecret.jpg
"Avem izmene, budigăi şi tot soiul de chiloţăreală vintage din materiale premium precum mătasea, dantela sau tabla de 2 mm. Cele mai căutate sunt însă izmenele simple, elegante, din bumbac 100% pre-rupt în cur", spune nea Vasile, designerul de izmene care a împrumutat numele magazinului.

"Stau la coadă de vreo şase ore, sper să prind un maiou alb-gri cu pete de muştar, să-i fac o surpriză sexi soţiei mele diseară! Mă duce pe la vreo 900 de ron un maiou din ăsta, dar merită fiecare bănuţ", spune Philippe Popescu, om de afaceri.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 22.11.2019 15:46 Monden

National Cinematografic