Coadă imensă la Godină acasă. Colegii îl roagă să le facă cererea de pensionare, că ei nu ştiu să scrie

Incidente la domiciliul poliţistului Godină din Brașov. Pentru că toţi angajaţii MAI vor să se pensioneze repede, ca să apuce pensiile speciale, la Marian Godină au venit mii de colegi, să le facă şi lor cererea de pensionare, că ei se descurcă mai greu cu scrisul şi cu cititul.

Marian Godină, singurul polițist român care știe să scrie, a fost vizitat și de colegi din alte județe și de aceea traficul spre Brașov a fost mai aglomerat decât de obicei, iar circulația în cartierul lui Godină a fost grav perturbată, strada fiind blocată de mii de mașini cu girofar.

Unii polițiști, extrem de grași, n-au putut urca până la etajul 3 la care stă Godină, și l-au somat cu focuri de armă să coboare la parter cu un pix și o foaie și să le facă cererile acolo. Cel mai nesimțit a fost un chestor, care i-a ordonat telefonic lui Godină să-i facă cererea de pensionare.

Marian spune că degeaba a încercat să le dicteze colegilor cererea: ”Unul a leşinat când i-am pus pixul în mână. A văzut câteva litere, i s-a împăienjenit vederea, era să facă atac cerebral. Am fost nevoit să-i pun bastonul în gură, să nu-și înghită limba”.

Glumețul polițist spune că le-a făcut tuturor cereri să fie trimiși în provincie, la posturi de poliție sătești sau în orașe mici, ca să vadă și ei ce înseamnă munca de polițist înainte să ceară pensii de zeci de mii de lei, după ce au mutat hârțoage de colo-colo prin birouri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 august 2017 07:08
Citește mai mult despre: Godina pensie politisti

Alte articole

Vezi mai mult