Coadă imensă lângă o dubă parcată pe A2. Mii de hipsteri au crezut că e food truck

Trafic blocat pe A2 în weekend, după ce într-o parcare s-a format o îmbulzeală lângă o dubă. Hipsterii au crezut că e un food truck şi s-au aşezat la rând, sperând să primească un burger, un hot dog sau un sandviş cu pulled pork, cum erau obişnuiţi la festivalurile de street food.

Şoferul dubei, care transporta faianţă, relatează: „Erau mulţi bărboşi, am auzit că ar fi hipsteri sau bloggeri. Unii transmiteau live pe Facebook de lângă dubă. Ziceau că ce super dubă vintage am. Unul din ei mi-a smuls sandvişul din mână, l-a pozat şi l-a pus pe Instagram, m-a întrebat dacă am pus anason stelat în el, sau reducţie de limetă. I-am zis că-i dau eu o reducţie la limetă de nu se vede”, explică Petrică, şoferul dubei.

Pentru a evita astfel de incidente, amatorii de street food sunt invitaţi la Bucharest Street Food Carnival, unde dubele chiar sunt food trucks, aranjate într-un Street Food Boulevard, vor fi şi concerte susţinute de artişti urbani, ba chiar şi un Night Market, pentru hipsterii care vor un festin nocturn după un concert NOHA sau Subcarpaţi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 septembrie 2017 11:09
Citește mai mult despre: dubă festival food truck

Alte articole

Vezi mai mult