Coaliţia pentru Familie cere interzicerea afişelor cu costume de baie: “Cum le explicăm copiilor că unii oameni se spală?”

După ce i-a învins definitiv pe homosexuali, Coaliţia pentru Familie duce lupta pe alte fronturi! Recent, câţiva membri ai mişcării au protestat vehement împotriva reclamelor care arată persoane în costum de baie, motivând că acestea le pervertesc odraslele.

„Să zicem că merg cu copiii mei la metrou şi văd ditamai afişul cu Adriana Lima în costum de baie. Ce-o să le explic? Cum să le povestesc unor minţi fragede că există în lume tot felul de degeneraţi care se bucură să intre în contact cu apa, ca nişte foci sau nişte enoţi? Ca să nu mai zic de reclamele la săpun, care arată tot felul de fiinţe demonice făcând duş”, a declarat Grigore Fulea, ayatollah din Berceni şi membru fondator al Coaliţiei.

Până la tranşarea problemei în forurile legislative, mai mulţi voluntari au lipit mii de cojoace tradiţionale, din lână românească, pe toate afişele din Bucureşti cu peste 15% nuditate.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
24 mai 2017 14:05
Citește mai mult despre: coalitia pentru familie costum de baie sexi

Alte articole

Vezi mai mult