Coaliţia pentru Familie continuă campania de sensibilizare a populaţiei faţă de ameninţarea homosexualităţii. În acest weekend traficul din Capitală va fi din nou restricţionat, pentru că fanaticii vor organiza în Piaţa Constituţiei o imensă orgie, ca să atragă atenţia tuturor la manevrele prin care sodomiştii vor să distrugă puritatea acestui popor.orgie_coalitia_pentru_familie.jpg

Participanţii la mega-orgie vor fi supravegheaţi de preoţi, care le vor da indicaţii şi chiar vor demonstra cum se fac marile păcate pe care le comit homosexualii. “Preoţii vor avea Îndrumarul de Spovedanie şi vor arăta ce înseamnă malahie, sodomie, onanie. Vom aduce şi câteva credincioase de pe centură, să le arate şi celorlalţi poziţiile satanice pe care le folosesc aceşti depravaţi”, spune Patriarhul Daniel, unul din promotorii interzicerii căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.

Din cei 3 milioane de credincioşi care au semnat petiţia pentru schimbarea Constituţiei, sunt aşteptaţi la orgie cel puţin 1 milion. Toată ţara o să vadă clar cum un homosexual distruge coeziunea ortodoxă din societate. Toţi participanţii la orgie vor purta cruci la gât şi vor avea şi vibratoare inscripţionate cu sloganul “Opriţi găozarii!”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 31.10.2016 18:15 Monden

National Cinematografic