Coaliţia pentru Familie, indignată că într-un film romantic cu o femeie şi un ţap apare un personaj gay

Organizația medievală ”Coaliția pentru Familie” a dat încă o dată dovadă de prostie pură azi, când le-a cerut fanilor de pe Facebook să insiste pentru interzicerea filmului ”Frumoasa și bestia” în cinematografe, pe motiv că într-una dintre scene ar apărea un personaj gay.

”Dac-ar fi cerut interzicerea filmului pentru că e prost, sau pentru că în secolul XXI face propagandă molimei numite romantism, ar fi fost un gest cât se poate de normal”, spune reputatul critic de film Decebal Popescu. ”Dar când tu ceri interzicerea unui film în care subiectul principal este dragostea dintre o tipă și un țap pentru că în film e o secvență gay de câteva secunde, asta înseamnă că ești uluitor de prost.”

”Dar, probabil”, a continuat reputatul critic, ”pentru medievalii din «Coaliția pentru familie» e ceva nefiresc ca doi bărbați să se iubească, însă e ceva absolut normal ca o femeie să facă sex cu un țap. Ei sunt anti-gay, dar pro-zoofilie. Mai mult ca sigur, în zonele de unde vin membrii «Coaliției» sexul cu animale este o îndeletnicire zilnică, practicată la scară largă. Nici nu poți să te superi pe ei pentru cât sunt de proști, ei merită mai degrabă compătimiți.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
16 martie 2017 19:03

Alte articole

Vezi mai mult