Cocalar revoltat că a luat amendă după ce a intrat cu BMW-ul în mare: ”Păi n-am depășit geamandura!”

Surpriză neplăcută pentru un cocalar bihorean cu ocazia tradiționalei intrări cu BMW-ul în apa mării. Spre deosebire de anii în care făcea asta în România, acum a executat procedeul în străinătate și a primit o amendă consistentă. ”Sunt discrimat pentru că sunt român”, a răbufnit cocalarul Geo Lemandroi.

Cocalarul spune că amenda reprezintă un abuz, pentru că el a intrat cu mașina în apă doar câțiva metri. ”Nici măcar n-am trecut de geamandură, ca să merit să fiu amendat”, spune el. ”În plus, am intrat într-a-ntâia, lejer, nu am accelerat ca țăranii care intră într-a-treia în mare. Chiar am fost un domn, ar trebui să fiu felicitat pentru gestul meu, nu amendat!”

În apărarea cocalarului bihorean a sărit și celebrul cocalar clujean Rareș Bogdan. ”Dacă tot s-a dus cu BMW-ul până în străinătate, doar nu era să-l lase într-o parcare”, spune cocalarul clujean. ”De aia are BMW, ca să intre cu el în apă, să vadă toți turiștii de pe plajă că este bazat și are valoare. Doar săracii care au văzut BMW-uri doar în poze nu înțeleg asta.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 august 2015 13:08
Citește mai mult despre: BMW cocalar plaja

Alte articole

Vezi mai mult