Chiar aşa? Lasă pe oricine să intre? După ce că fumatul e permis în piscine, acum au început să-şi bată joc şi de saună. Un cocalar a intrat cu BMW-ul, a dat temperatura la maxim şi a ieşit, spunând că “O las şi eu un pic să se degreseze, vă uitaţi şi voi să nu-mi fure cineva oglinzile, vă rog?”, spune unul din clienţii uluiţi de la saună.cocalar_bmw_therme.jpg

”Am fost săptămâna trecută , am văzut că sauna scoate foarte bine jegul de pe gât şi m-am gândit să aduc şi maşina, că am dus un porc la cumnatu-meu şi se cam murdărise. Am fost mulţumit. Am dat 50 de lei la intrare, dar la spălătorie mi-ar fi luat cel puţin 100”, declară Robert Acrișor, cocalarul care a intrat cu BMW-ul în saună.

"După 20 de minute a deschis şi portiera, ca să-şi cureţe scaunele şi bancheta. A dat cu şampon şi a şters cu prosopul pus la dispoziţie de cei de la Spa. Se simţea un miros de porc. O tot invita pe nevastă-mea să urce la el în BMW, că se aud mai bine manelele acolo. Culmea e că s-a urcat, parașuta!”, explică Victor T, client Therme.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 26.01.2016 09:52 Monden

National Cinematografic