Cocalari la Therme Bucureşti. Un şofer a intrat cu BMW-ul în saună, să-l degreseze

Chiar aşa? Lasă pe oricine să intre? După ce că fumatul e permis în piscine, acum au început să-şi bată joc şi de saună. Un cocalar a intrat cu BMW-ul, a dat temperatura la maxim şi a ieşit, spunând că “O las şi eu un pic să se degreseze, vă uitaţi şi voi să nu-mi fure cineva oglinzile, vă rog?”, spune unul din clienţii uluiţi de la saună.

”Am fost săptămâna trecută , am văzut că sauna scoate foarte bine jegul de pe gât şi m-am gândit să aduc şi maşina, că am dus un porc la cumnatu-meu şi se cam murdărise. Am fost mulţumit. Am dat 50 de lei la intrare, dar la spălătorie mi-ar fi luat cel puţin 100”, declară Robert Acrișor, cocalarul care a intrat cu BMW-ul în saună.

„După 20 de minute a deschis şi portiera, ca să-şi cureţe scaunele şi bancheta. A dat cu şampon şi a şters cu prosopul pus la dispoziţie de cei de la Spa. Se simţea un miros de porc. O tot invita pe nevastă-mea să urce la el în BMW, că se aud mai bine manelele acolo. Culmea e că s-a urcat, parașuta!”, explică Victor T, client Therme.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 ianuarie 2016 10:01
Citește mai mult despre: BMW cocalari saună Therme

Alte articole

Vezi mai mult