Cocalarii de pe Valea Prahovei, încântaţi de standurile cu whisky şi Red Bull fiert de pe pârtii

Vinul fiert e pentru săraci! Tot mai mulţi turişti de pe Valea Prahovei se bucură de invenţia unui cabanier întreprinzător – whisky şi Red Bull, aromate discret cu scorţişoară şi fierte domol într-un cazan imens. În ultimele zile, zeci de standuri care prepară inedita băutură au răsărit pe pârtiile din Sinaia, Buşteni sau Predeal, înregistrând profituri record.

“Aromată şi revigorantă, o cană aburindă de whisky cu Red Bull e exact ce îmi trebuie după o sesiune intensă de spart seminţe pe pârtie”, spune Robert Acrişor, împătimit al sporturilor de iarnă. “Îţi dă energie, să poţi conduce maşina până în club, şi te încălzeşte dacă ţi-au degerat picioarele fiindcă ai venit la munte în şlapi.”

Scoşi temporar din joc, vânzătorii de vin fiert spun că nu vor intra în panică, pentru că au înţeles semnalele pieţei şi pregătesc, la rândul lor, câteva reţete noi. “Mojito fiert pentru domnişoare, poate nişte coca flambată pentru domnii cu dare de mână… Cea din urmă îţi cam pârleşte părul din nas, dar aşa-i la munte”, spune un afacerist din Azuga.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
21 ianuarie 2017 11:01

Alte articole

Vezi mai mult