Vi-l amintiţi pe cocalarul care a intrat primul cu BMW-ul în mare anul acesta? În urmă cu câteva ore, acesta a ajuns din nou de râsul lumii pe Facebook după ce s-a împotmolit cu skijetul pe Autostrada Soarelui.

cocalarcujetskipesosea.jpg
"Nu mai înţeleg nimic, să moară ce-am pe casă", se confesează Vlăduţ Goga, şoferul ambarcaţiunii. "Când am intrat cu maşina în apă, poliţistul mi-a zis - băi, nene, umblă şi tu cu skijetul, ca oamenii! Şi m-am urcat pe skijet, da' când am vrut să merg cu el acasă nu prea a fost bun. Pe la Medgidia n-a mai avut putere, am rămas ca prostul în drum. Nu mai bine rămâneam eu în BMW-ul meu?"

Ulterior incidentului, alţi cocalari cu skijeturi, dar şi un afacerist ceva mai barosan, cu un iaht de doisprezece metri, l-au remorcat pe tânăr până la Feteşti, unde a fost întâmpinat de familie.

"În tot acest timp, hipsterul cu hidrobicicleta a mers tiptil, tiptil, pe DN-ul vechi, reuşind să ajungă în mai puţin de trei zile la Bucureşti", a declarat un martor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Saturday, 07.07.2018 23:55 Monden

National Cinematografic