“Cod Galben” la toate televiziunile: românii vor fi inundaţi cu ştiri despre ploaie

Meteorologii au dat acum câteva minute o avertizare de cod galben în toată ţara avertizând populaţia să se ferească de televiziuni, unde vor apărea sute de ştiri despre ploaie. “Din estimările noastre ţara va fi împânzită de reporteri de teren, cu gumari de cauciuc şi voce stridentă, care vor căina pe oamenii afectaţi de inundaţii”.

Ştirile despre case luate de viitură, gospodării distruse, oameni lăsaţi fără agoniseala de o viaţă vor umple micile ecrane ale românilor. Meteorologii avertizează că, dacă Guvernul nu va lua măsuri urgente, în maxim o săptămână se va trece la “Cod Roşu”. “Îl rugăm cu lacrimi în ochi pe domnul Ponta să facă o prostie, pe domnul Băsescu să mai bage o strâmbă altfel riscăm să fim inundaţi de ştiri despre ploaie şi montaje melodramatice la TV”, au clamat specialiştii în domeniu.

Situaţia nu va fi restrânsă doar la nivelul televiziunilor, aproape toate canalele mass-media vor fi efectiv burduşite de ştiri cu ploaia, despre cum cade ea de sus în jos, despre cum apa s-a ridicat până la brâu în satele de retardaţi care n-au fost în stare să construiască un dig de pe vremea sistematizării făcute de împăratul Traian şi despre necazul abătut asupra românilor, cei mai năpăstuiţi dintre proşti.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 iunie 2013 02:06

Alte articole

Vezi mai mult