INMH a emis azi o avertizare de cod roșu pentru stația de metrou Pipera, între orele 17-18. În acest interval, valul de corporatiști care se va revărsa spre stația de metrou va atinge și 500 de metri, punând în pericol integritatea fizică a celor aflați în zonă. Riscul de a fi împins, pipăit sau chiar pus la pământ este extrem de mare pe perioada codului roșu.

aglomeratie_metrou_54.jpg O importantă vină pentru valul de corporatiști de la orele 17-18 o poartă chiar angajatorii din Pipera, care nu iau măsuri pentru prevenirea acestor situații. ”Deși, evident, corporatiștii ar prefera să mai rămână câteva ore peste program, ca să-și impresioneze șefii, vinerea nu o pot face, pentru că șefii pleacă mai repede de la birou. Și uite așa corporatiștii se văd nevoiți să plece de la birou în intervalul 17-18”, acuză sociologul Decebal Popescu.

O altă explicație pentru faptul că toți corporatiștii se îmbulzesc în același timp spre gura de metrou Pipera ține de dorința acestora de a ajunge cât mai repede acasă, ca să se apuce de muncit. Asta, bineînțeles, doar ca să se laude luni dimineața cu câte ore au muncit ei de-acasă în timpul week-endului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 17.07.2015 18:42 Monden

National Cinematografic