Cod roșu la metroul din Pipera pentru orele 17! Valul de corporatiști poate atinge 500 de metri

INMH a emis azi o avertizare de cod roșu pentru stația de metrou Pipera, între orele 17-18. În acest interval, valul de corporatiști care se va revărsa spre stația de metrou va atinge și 500 de metri, punând în pericol integritatea fizică a celor aflați în zonă. Riscul de a fi împins, pipăit sau chiar pus la pământ este extrem de mare pe perioada codului roșu.

O importantă vină pentru valul de corporatiști de la orele 17-18 o poartă chiar angajatorii din Pipera, care nu iau măsuri pentru prevenirea acestor situații. ”Deși, evident, corporatiștii ar prefera să mai rămână câteva ore peste program, ca să-și impresioneze șefii, vinerea nu o pot face, pentru că șefii pleacă mai repede de la birou. Și uite așa corporatiștii se văd nevoiți să plece de la birou în intervalul 17-18”, acuză sociologul Decebal Popescu.

O altă explicație pentru faptul că toți corporatiștii se îmbulzesc în același timp spre gura de metrou Pipera ține de dorința acestora de a ajunge cât mai repede acasă, ca să se apuce de muncit. Asta, bineînțeles, doar ca să se laude luni dimineața cu câte ore au muncit ei de-acasă în timpul week-endului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 iulie 2015 16:07

Alte articole

Vezi mai mult