Momente comice la Antena 3! Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a fost dat afară din studio după ce a încălcat normele foarte relaxate de conduită ale trustului Intact. Martorii spun că acesta ar fi început să-l îngâne, exact ca un gibon sau un papagal dresat, pe reprezentantul opoziţiei, moment în care Dana Grecu l-ar fi luat pe Ştefănescu de guler şi l-ar fi dat afară printr-o uşă special construită, în formă de şliţ.

codrinst_watermark.gif  
“Niciodată nu mi-am pus problema de ce avem instalată în studio uşa asta care arată exact ca şliţul unor blugi de modă veche”, mărturiseşte moderatoarea TV. “În sfârşit am desluşit misterul: era pentru Codrin Ştefănescu. Câteva doamne au roşit când l-au văzut ieşind din şliţ, cineva chiar a leşinat, dar imaginea a fost de milioane. Păcat că nu putem s-o dăm pe post decât după miezul nopţii.”

Supărat nevoie mare, Codrin Ştefănescu şi-ar fi pus căciula de cauciuc şi ar fi părăsit sediul Antenelor scuipând invective până când l-a apucat somnul, transmit surse apropiate, dar nu atât de apropiate, acestuia.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 21.02.2017 18:29 Monden

National Cinematografic