Momente comice la Antena 3! Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a fost dat afară din studio după ce a încălcat normele foarte relaxate de conduită ale trustului Intact. Martorii spun că acesta ar fi început să-l îngâne, exact ca un gibon sau un papagal dresat, pe reprezentantul opoziţiei, moment în care Dana Grecu l-ar fi luat pe Ştefănescu de guler şi l-ar fi dat afară printr-o uşă special construită, în formă de şliţ.

codrinst_watermark.gif  
“Niciodată nu mi-am pus problema de ce avem instalată în studio uşa asta care arată exact ca şliţul unor blugi de modă veche”, mărturiseşte moderatoarea TV. “În sfârşit am desluşit misterul: era pentru Codrin Ştefănescu. Câteva doamne au roşit când l-au văzut ieşind din şliţ, cineva chiar a leşinat, dar imaginea a fost de milioane. Păcat că nu putem s-o dăm pe post decât după miezul nopţii.”

Supărat nevoie mare, Codrin Ştefănescu şi-ar fi pus căciula de cauciuc şi ar fi părăsit sediul Antenelor scuipând invective până când l-a apucat somnul, transmit surse apropiate, dar nu atât de apropiate, acestuia.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 21.02.2017 18:29 Monden

National Cinematografic