Codrin Ştefănescu, dat afară de la Antena 3 printr-o uşă în formă de şliţ

Momente comice la Antena 3! Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a fost dat afară din studio după ce a încălcat normele foarte relaxate de conduită ale trustului Intact. Martorii spun că acesta ar fi început să-l îngâne, exact ca un gibon sau un papagal dresat, pe reprezentantul opoziţiei, moment în care Dana Grecu l-ar fi luat pe Ştefănescu de guler şi l-ar fi dat afară printr-o uşă special construită, în formă de şliţ.


“Niciodată nu mi-am pus problema de ce avem instalată în studio uşa asta care arată exact ca şliţul unor blugi de modă veche”, mărturiseşte moderatoarea TV. “În sfârşit am desluşit misterul: era pentru Codrin Ştefănescu. Câteva doamne au roşit când l-au văzut ieşind din şliţ, cineva chiar a leşinat, dar imaginea a fost de milioane. Păcat că nu putem s-o dăm pe post decât după miezul nopţii.”

Supărat nevoie mare, Codrin Ştefănescu şi-ar fi pus căciula de cauciuc şi ar fi părăsit sediul Antenelor scuipând invective până când l-a apucat somnul, transmit surse apropiate, dar nu atât de apropiate, acestuia.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
21 februarie 2017 16:02

Alte articole

Vezi mai mult