Codul bunelor maniere, actualizat. Nu mai ai voie să comentezi pe Facebook cu gura plină!

Te-ai obişnuit să iei prânzul cu nasul în Facebook şi Whatsapp? Nu fi necioplit, lasă telefonul şi vezi-ţi de farfuria ta! Cea mai nouă ediţie a “Codului bunelor maniere” interzice categoric postatul cu gura plină, indiferent că suntem acasă, la birou sau la Pizza Hut.

“E dizgraţios să scrii pe Facebook în timp ce plescăi ca un căpcăun”, a declarat Decebal Popescu, specialist în bune maniere, arătând spre câţiva hateri de pe pagina sa. “Uitaţi-vă la acest comentariu – parcă simţi cum se i scurge mârlanului sosul printre degetele cu care mi-a dat ‘Angry’. E şi o urmă de caşcaval acolo, în josul paginii!”

“Ai chef să pui o poză cu mâncare pe Instagram? Fă-o DUPĂ ce ai terminat de înfulecat, altfel adio like-uri! Să nu te surprindă când prietenii jenaţi îţi dau unfollow şi rămâi singur pe tot internetul, ca un pustnic!”, adaugă redactorul Codului. “De-telefonizarea în timpul mesei e ceva elementar, care arată că ai cei 7 ani pe wi-fi-ul de acasă. Ne dădeau părinţii degeaba Poke-uri când ne prindeau cu telefonul într-o mână şi furculiţa în cealaltă?”

“Înţelegem entuziasmul care te apucă atunci când Pizza Hut Delivery îţi bate la uşă cu o Supremă cât casa, sau când îţi înfigi dinţii în noul blat Cheese & Pepperoni Crust, dar ca să redescoperi plăcerea mesei trebuie să laşi gadgeturile deoparte. Mai ales că nu orice smartphone e rezistent la apă, darămite la sos!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 mai 2016 12:05
Citește mai mult despre: codul bunelor maniere mancare pizza telefon

Alte articole

Vezi mai mult