Colegii de celulă ai lui Andrei Plăcintă au postat şi ei un video pe Facebook: „Te aşteptăm, fetiţo”

După ce înainte de a merge în închisoare Andrei Plăcintă a postat pe Facebook mesajul video „Pa, pa băieţi”, viitorii lui colegi de celulă au reacţionat prompt şi au filmat la rândul lor un video, în care îi urează bun venit fiului fostului senator Sorina Plăcintă, care tocmai a fost condamnat definitiv la patru ani și jumătate de închisoare cu executare.

„Te aşteptăm, fetiţo!”, spune un viitor coleg de celulă, care şi-a blurat însă faţa, cel mai probabil pentru a nu strica surpriza pregătită pentru Andrei Plăcintă. În fundal, un alt deţinut flutură o rochiţă viu colorată, o trusă de machiaj şi o pereche de cătuşe roz, aparent fără nici un motiv.

Viitorii colegi de celulă i-au mai transmis lui Andrei Plăcintă că sunt puţin dezamăgiţi de faptul că a renunţat la plete şi a preferat să se tundă scurt, dar se arată încrezători că în anii petrecuţi în închisoare acest aspect se poate remedia. Până lui Andrei Plăcintă îi va creşte părul la loc, viitorii colegi de detenţie oricum i-au pregătit acestuia o perucă blondă.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
5 noiembrie 2013 13:11

Alte articole

Vezi mai mult