Comemorare! 8 ani de la ultima apariție în public a sfârcului Innei

A mai trecut un an uluitor de trist și de dificil pentru noi toți și în continuare nicio veste despre sfârcul cântăreței Inna, care a înflăcărat imaginația a numeroși bărbați, și poate și femei, în trecut, prin 2013. Bătrânii își mai aduc aminte cum în acele vremuri sfârcul apărea aproape săptămânal în timpul unui concert, absolut întâmplător.

„Innei i s-a văzut un sfârc în timpul concertului de la Praga. Petrecere nebună la Malibu, artista a lăsat să i se vadă tot. Cadou neașteptat pentru fanii Innei, în timpul unui concert în Mozambic și s-a văzut un sfârc. Aceste titluri erau peste tot în tabloide, aproape la fiecare divorț al soților Prigoană-Bahmuțeanu, adică săptămânal. Acum nu mai auzim nimic”, spune Marcel Constantin, un moș care-și aduce aminte de cântăreața Inna ca și cum ar fi fost ieri.

Dispariția sfârcului a făcut loc pentru numeroase teorii ale conspirației. Există voci ca spun că sfârcul a plecat din țară să-și întemeieze o familie la Ibiza, unde lumea nu se uită ciudat când vede așa ceva. Alții spun că Inna însăși a fost supusă unei operații controversate, de mascare de sfârc, adică a început să poarte sutien.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 aprilie 2021 18:54
Citește mai mult despre: Inna sfarc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult