În premieră pentru România, o companie americană de tehnologie răspunde public în urma unor sesizări venite din partea utilizatorilor din România. Într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, programatorii de la Youtube neagă orice acuzație și spun că nu au intervenit pe ultima melodie a lui Tudor Chirilă.

tudor chirila prabusire.jpg

„Youtube nu modifică în niciun fel track-ul audio al pieselor încărcate pe platformă, întreaga responsabilitate aparține userilor. Am verificat, și alte melodii ale artistului reclamat sună cam la fel, deci nu e de la noi, e de la el”, se arată în comunicatul companiei.

Youtube a primit zeci de mii de reclamații în ultimele zile că s-a stricat aplicația după ce au ascultat ultima melodie a artistului și au avut impresia că-și bate cineva joc de ei. „Se-auzea foarte distorsionat totul, ca și cum era un tip care se credea în același timp și actor și cântăreț și el era, de fapt, doar trist și un pic beat. Prima dată am crezut că e un clip la mișto”, mărturisește un utilizator Youtube.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 05.03.2020 16:29 Monden

National Cinematografic