Final de poveste la Complexul Europa, magazinul strategic de haine al ţării, de unde proveneau chiloţii a 99% din români. Proprietarii au decis să demoleze marea de tarabe, pentru că nu mai fac faţă concurenţei marilor retaileri de haine, care vând aceleaşi chinezării cu preţuri ceva mai mici.

zara_store_complex_europa.jpg Clienţii fideli ai complexului spun că deja regretă că dispar tarabele: “Acum trebuie să mă duc la Zara sau H&M şi să dau 135 de lei pe o zdreanţă care stă bine pe tine o seară şi după ce a ai spălat-o o cauţi prin maşină, că e aproape destrămată”, spune Mioara din Bucureşti.

Experţii confirmă: “Chiar dacă Zara şi H&M pun boarfele alea pe nişte rafturi scumpe şi pun nişte lumini simandicoase pe ele, tot nişte chinezării rămân”, spune Decebal Chanel Popesco, fashionist. Acesta spune că bucureştenii rămân astfel condamnaţi să-şi ia haine de la second hand, că doar acolo mai găseşti ceva trainic şi la un preţ decent.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 17.09.2019 16:57 Monden

National Cinematografic