Complicaţii la operaţia lui Ponta. Obișnuit să mintă, a spus doctorului că îl doare celălalt picior

Nu se poate abţine de la minciună! Internat pentru operaţie în Turcia, Ponta i-a spus doctorului că îl doare celălalt picior, nu cel cu probleme, ba mai mult, a minţit că are dureri la călcâi, nu la genunchi. Chirurgii turci și-au dat seama abia după 6 ore în operație că Ponta minte, ca de obicei.

”Ne-am enervat groaznic. L-am întrebat pe doctorul român care îl însoțește pe Ponta care e adevărul, pentru că nu găsisem niciun ligament rupt. A început și ăsta să mintă, că ar fi ceva la o mână. Până la urmă i-am mai făcut o radiografie lui Ponta și l-am reparat, dar i-am scos testiculele, ca să se învețe minte, jigodia. Să știe toată lumea că de azi înainte România are un premier castrat, că asta merită!”, a declarat medicul Mustafa Kebap Incik.

Problemele cu Ponta nu s-au oprit aici. Obișnuit să fure ca în România, a sustras bani, alimente și medicamente de la alți pacienți din spital, și când a fost prins de o asistentă a spus că el are imunitate. Asistenta l-a lăsat însă în pace, văzând că Ponta nu mai are testicule.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
17 iunie 2015 10:09
Citește mai mult despre: operatie Ponta Turcia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult