Computerul IBM Steven 2 l-a învins la culturism pe actualul Mr. Olympia

Meciul demonstrativ a avut loc la New York în faţa a 10.000 de spectatori pasionaţi de bodybuilding. Multiplul campion Jay Cutler, desemnat de patru ori Mister Olympia, a acceptat provocarea calculatorului IMB Steven 2 într-o încercare onestă de a stabili care dintre ei e mai bine-făcut.

Calculatorul a dominat partida încă de la început, afişând în mod constant o imagine de învingător. Pus în faţa calculatorului, culturistul american s-a pierdut total. S-a încordat cât a putut de bine, s-a mişcat frumos pe scenă dar fără niciun rezultat. Pe la jumătatea partidei, Jay Cutler era deja roşu la faţă şi i se umflase o venă la gât, în timp ce calculatorul încă mai avea resurse nefolosite.

Deşi practică bodybuildingul de numai doi ani, Steven 2 este aşadar cel mai puternic culturist din lume. Secretul său este un program foarte strict, dublat de o alimentare regulată la priză. Totuşi, Steven 2 rămâne foarte modest în privinţa performanţelor sale: „Pentru mine bodybuildingul e doar un hobby. Prima mea pasiune rămâne contabilitatea”, a spus Steven 2 la conferinţa de presă de după concurs. Referitor la planurile sale de viitor, Steven 2 a postat un mesaj pe Facebook în care îşi anunţa fanii că urmează să plece în vacanţă să-şi încarce bateriile.

Scris de TNR
17 februarie 2011 16:02

Alte articole

Vezi mai mult