Concertul Depeche Mode, criticat sever în Comisia de Cultură: „Ălea sunt manele?”

Comisia de Cultură a Senatului a criticat dur nivelul cultural redus al concertului trupei Depeche Mode, susţinând că maneliştii locali ar fi încântat publicul la un nivel cultural net superior.

„N-am auzit în viaţa mea manele mai proaste. Nici nu ştiu de ce s-a dat autorizaţie acestor indivizi jalnici. Noi avem valori în România care abia aşteaptă să concerteze pe Arena Naţională. Mă refer la un Guţă, la un Salam, la un Dan Bursuc, chiar şi la un Vijelie. Păi ce-am auzit aseară pe stadionul ăla… Jalnic, ne facem cultura de râs cu astfel de trupe”, a declarat Manuel Rotaru, membru în Comisia de Cultură.

Manuel Rotaru susţine că şi din punct de vedere tehnic Depeche Mode au lăsat de dorit: „Instalaţia de sonorizare parcă era de înmormântare, eu am dat la un moment dat TarafTV mai tare şi îi acopeream”.

Membrii comisiei nu exclud să adopte o hotărâre prin care să forţeze organizatorii concertului Depeche Mode să returneze spectatorilor valoarea biletelor.

„Oamenii probabil îşi doresc banii înapoi, pentru că nu era muzica la care ne aşteptam cu toţii. Nu cred c-a dansat cineva pe masă la Depeche Mode”, a mai declarat Manuel Rotaru.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 mai 2013 19:05

Alte articole

Vezi mai mult