Concertul Depeche Mode va fi anunțat zilnic, că fanii lor sunt senili și tot uită de el

Decizie înțeleaptă luată de organizatorii concertului Depeche Mode care va avea loc anul viitor la București. Evenimentul va fi anunțat zilnic, dintr-un motiv cât se poate de simplu: fanii trupei britanice sunt extrem de bătrâni și, muți dintre ei, senili, așa că riscul de a uita de la o zi la alta este extrem de mare.

Organizatorii concertului spun că au aflat cu surprindere că peste 80% dintre cei care ieri exultau că vine Depeche Mode în România azi habar n-aveau de el. „Știam de la început că există un astfel de risc, dar ne așteptam să uite după o săptămână, nu chiar după o zi. Aia e, vom anunța concertul zilnic, altă șansă n-avem“, oftează unul dintre organizatori.

Organizatorii au semnat un acord și cu Casa de Pensii, astfel încât concertul Depeche Mode să fie promovat direct către fanii cei mai mari ai trupei. De fiecare dată când aceștia vor primi cuponul de pensie, pe el vor găsi și o informație despre concertul Depeche Mode. În plus, organizatorii vor pune afișe prin zona azilelor de bătrâni, pentru că sunt foarte mulți „depeșari“ pe-acolo.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
5 octombrie 2022 15:09
Citește mai mult despre: concert depeche mode pensionari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult