Concertul trupei Scorpions în România, anulat după ce tentativa de înviere a membrilor formației a eșuat

Veste proastă pentru fanul/fanii trupei nemțești Scorpions! Concertul mult așteptat al favoriților programat peste trei luni în București nu va mai avea loc, după ce și ultima tentativă de înviere a membrilor formației a eșuat. Anunțul a fost făcut azi, în secțiunea Decese a unei importante publicații din Germania.

”Am încercat deja de prea multe ori, chiar nu mai există nici o șansă să-i înviem până la data concertului din România. Cel puțin, nu pe toții membrii trupei. Am putea, la o adică, să-i urcăm pe scenă așa cum sunt, unii înviați, alții decedați, că nu cred că s-ar sesiza cineva, dar nu e deontologic să procedăm astfel. Așa că mai bine amânăm concertul, până reușim să-i înviem pe toți”, a spus șeful echipei de reînviere, Pierre de Cebal.

Specialistul în învierea trupelor defuncte spune că s-a ajuns în această situație din cauza cererii mare care există în România pentru astfel de trupe. ”E ceva dubios la țara voastră, aveți o pasiune macabră pentru formații care erau vii acum 30-40 de ani și ne e greu să-i înviem chiar pe toții membrii acestor trupe. Uneori eșuăm din cauza volumului imens de muncă”, a recunoscut cu sinceritate Pierre de Cebal.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 martie 2018 19:17
Citește mai mult despre: concert scorpions

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult