Veşti bune pentru românii care abia aşteptau să învârtă tradiţionalul mic pe grătar de 1 Mai! Guvernul a decis să permită organizarea serbărilor câmpeneşti şi anul acesta, dar numai pe acoperişurile blocurilor, sub supravegherea atentă a şefului de scară.

gratarpebloc.JPG
"Fiecare român va putea urca pe bloc să ia lumină de la Cărbunele Muncitoresc, cum e obiceiul în această perioadă", a precizat ministrul de Interne, Alex Velea. "Recomandăm atenţie sporită în cazul acoperişurilor în pantă. În combinaţie cu grătarele cu rotile, pot duce la incidente nedorite."

"Pe câteva blocuri mai înalte am putea permite chiar organizarea de mici concerte de muzică populară, pe care ceilalţi petrecăreţi din cartier le-ar putea urmări cu binoclul", adaugă reprezentanţii Palatului Victoria.

Participanţii la "grătarele suspendate ale Semiramidei", cum au fost deja poreclite manifestaţiile de 1 Mai, sunt sfătuiţi să aibă asupra lor declaraţiile pe proprie răspundere şi câţiva mici pentru oamenii legii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 30.04.2020 02:23 Monden

National Cinematografic