Cea mai fericită zi din viața și Marius Tucă coincide cu vârful de depresie al majorității românilor. Asta după ce, printr-o concesie inexplicabilă, lui Marius Tucă i s-a permis ca de ziua lui să-și recite propriile poezii și nimeni nu are voie să râdă de el. Și da, azi e acea zi, azi e ziua lui Marius Tucă.

marius_tuca_carte_poezii.jpg ”Concesia asta făcută lui Tucă încalcă flagrant libertatea individuală”, acuză reputatul avocat Decebal Popescu. ”Pentru că Marius Tucă are voie să-și recite poeziile nu doar în spații publice, ci poate inclusiv să intre peste tine în casă și să te bombardeze cu poeziile sale. Iar tu nu ai voie să-l refuzi, trebuie nu doar să-l lași în casă, ci și să afișezi reverență față de ce recită el.”

Ca să exemplifice pericolul la care sunt expuși românii azi, reputatul avocat a oferit și-o mostră din poezia lui Marius Tucă:

”Tu când ai de gând să-mi spui că mă iubeşti?

N-ai nevoie de prea multe reglaje fine, de acorduri,

E treabă mai mult de feeling şi de corduri,

Ştii foarte bine că vibraţiile tale îmi curg prin vene

Joacă-te cu balansul luminii, filtrează-l prin gene,

Nu căuta răspunsuri prin cărţile de alchimie

La mine totul e atât de simplu, eu sunt poezie.”


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 29.07.2019 20:16 Monden

National Cinematografic