Nu doar Klaus Iohannis a petrecut o seară întreagă dând autografe la “Gaudeamus”! Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a întâlnit şi el preţ de câteva ore cu publicul cititor, timp în care a reuşit să semneze aproape corect o carte de colorat achiziţionată de un fan norocos.

autograf_vanghelie.jpg
“Am ajuns şi eu la Gaudeanus ăsta. Fără să vreau, că aveam de vorbit cu şefu’ pentru la iarnă, de Revelion”, a explicat Vanghelie, extenuat după prelunga sesiune de autografe. “Şi dacă tot sunt aici, hai să dau şi eu autografuri, ce, numai Iohanus să fie la Gaudeanus?”

Încurajat de apropiaţii săi de-a lungul celor trei ceasuri istovitoare, primarul a reuşit să scrie “CU DRAG MANIAN VAGHELE” pe cartea pe care i-o întinsese un tânăr admirator.

Gestul înduioşător al lui Vanghelie a stârnit ropote de aplauze, singurii dezamăgiţi fiind ceilalţi trei doritori de autografe, cărora primarul nu le-a putut onora solicitarea din pricina oboselii. “Îmi pare rău că a trebuit să-i refuzez, dar dacă ştiam că e aşa greu, să mor dacă mai dădeam autografuri”, a suspinat Vanghelie înainte de plecare.
Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19, pe Prima TV.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 21.11.2014 18:21 Monden

National Cinematografic