Concurenţă pentru Iohannis la Târgul de carte: Vanghelie a stat şi el 3 ore să dea un autograf

Nu doar Klaus Iohannis a petrecut o seară întreagă dând autografe la “Gaudeamus”! Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a întâlnit şi el preţ de câteva ore cu publicul cititor, timp în care a reuşit să semneze aproape corect o carte de colorat achiziţionată de un fan norocos.

“Am ajuns şi eu la Gaudeanus ăsta. Fără să vreau, că aveam de vorbit cu şefu’ pentru la iarnă, de Revelion”, a explicat Vanghelie, extenuat după prelunga sesiune de autografe. “Şi dacă tot sunt aici, hai să dau şi eu autografuri, ce, numai Iohanus să fie la Gaudeanus?”

Încurajat de apropiaţii săi de-a lungul celor trei ceasuri istovitoare, primarul a reuşit să scrie “CU DRAG MANIAN VAGHELE” pe cartea pe care i-o întinsese un tânăr admirator.

Gestul înduioşător al lui Vanghelie a stârnit ropote de aplauze, singurii dezamăgiţi fiind ceilalţi trei doritori de autografe, cărora primarul nu le-a putut onora solicitarea din pricina oboselii. “Îmi pare rău că a trebuit să-i refuzez, dar dacă ştiam că e aşa greu, să mor dacă mai dădeam autografuri”, a suspinat Vanghelie înainte de plecare.
Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19, pe Prima TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 noiembrie 2014 16:21
Citește mai mult despre: analfabet autograf carti Gaudeamus iohannis Vanghelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult