Concurență pentru România TV. Maimuțele de la Zoo, filmate mâncând căcat

Piața media din România devine tot mai animată după ce și Zoo Băneasa și-a lansat un canal de youtube pe care transmite 24 din 24 imagini din cușca cimpanzeilor și babuinilor cazați acolo. Ca poziționare, ZooB1Tv se situează pe aceeași nișă cu România TV, televiziunea lui Sebastian Ghiță având acum un concurent important.

„Emisiunea de ieri seară, în care mai mulți cimpanzei au mâncat căcat vreme de două ore a fost lider de audiență pe tronsonul orar 19-22, atât pe publicul urban cât și pe cel comercial în zona televiziunilor de știri. După ora 22, când s-au enervat și au început să arunce cu căcat una în alta au bătut și ProTV-ul și emisiunea Chefi la Cuțite de pe Antena1”, au declarat surse din media.

Succesul show-ului a pus pe gânduri pe mulți executivi din televiziuni care au început deja să caute soluții pentru a recupera decalajul de rating. La Digi este dresat deja un cimpanzeu cu bretele care să întărâte un uakari până începe ăsta să urle, în timp ce la Antena 3 lucrurile sunt mai relaxate că ei au deja o maimuță care face urât de mult timp.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 aprilie 2021 14:19
Citește mai mult despre: cacat maimute romaniatv

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult