Gata cu şpăgile, pilele şi nepotismele! Pe 4 august, STS îşi va alege noul director printr-un concurs de păreri pe Facebook, anunţă cineva care lucrează la stat într-un mesaj postat aseară pe Facebook.

Harold-Meme.jpg
"Oricine se poate înscrie postând un status pe Facebook. Important e să arate că e un expert în fotbal, politică şi triangularea folosind celulele GSM, că ştie absolut toată legislaţia din ultimii 90 de ani şi, bineînţeles, că poate produce cel puţin 5 teorii ale conspiraţiei, dintre care cel puţin una cu reptilieni şi una care le convine ruşilor", a precizat directorul interimar STS, Tony Poptămaş, într-un comentariu la o poză amuzantă cu o pisică tolănită pe o masă de sticlă.

"O comisie specializată în numărarea semnelor, a cuvintelor şi a paragrafelor va analiza ulterior toate statusurile, iar părerea cea mai lungă va câştiga. Succes!"

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 29.07.2019 16:23 Monden

National Cinematografic